Bloggtorka?

Nejdå, men det blir liksom glest mellan inläggen när man inte gör så mycket annat än jobbar om dagarna.

I söndags var jag och KG i alla fall ute på en liten MC-tur. Dock blev det inget bad som planerat, utan det räckte med lite fotblöta.

KG spanade.


Nu ska jag försöka ta mig iväg och handla lite så det finns nån frukost till imorgon.

Och lunch!
/T

Joggat trots omotiverad

Hade verkligen en oslagbar midsommar med Julia, Maria och Pernilla.
En riktig myskväll med god mat (och sjukt god "vit-kladdkaka") O.P Andersson (hur kan jag ha missat denna nubbe?) och bärs.

Behöver jag säga att jag mådde som jag förtjänade igår...?

Tur att jag har världens bästa syster och karl som hänger med på lappensmat, glass och godisfika i solen hela dagen.

Idag började jag dock känna av herr Tjockisångest.
Har verkligen levt gott nu sen första juni (moahahaha) och jeansshortsen sitter liksom inte som de gjorde.

Skitsamma, det är sommar.
Ett par joggingvändor på det här så är vi med i matchen igen.

Idag ska vi i alla fall åka och bada så fort älsklingen vaknar.
Dagens 6km är avklarade och tomaterna vattnade.

Det gäller bara att hitta en trevlig badplats, nära där valpen får vara med...

Duscha före, eller är det onödigt?
/T

Midsommarafton

God midsommarmorgon.

Har just frukosterat och intagit en kopp kaffe på balkongen. Nu blir det morgonpromenad med KG och sedan midsommarfirat med vännerna.

Mannen i mitt liv felsöker tvättmaskinen
Happy holiday
/T

Dagen före midsommar

Jobbade halvdag idag och när jag kom hem möttes jag av älsklingen som ville käka på lokal.

Helgens bärs införskaffad, middagsluren avklarad och lägenheten städad. Nu väntar jag bara på att syster ska komma hem för en repa i motionsspåret.

Dancing with the nilfisk


Jag gillar verkligen att vara ledig...
/T

God Eftermiddag!

Tänk vad man kan hinna med på en eftermiddag. Trodde inte mycket om dagen, men efter jobbet tog jag sportmitsun ut till Grodflickans sommarstuga.

Vi satt med solen i ögonen, fötterna i vattnet och pratade minnen. Därefter blev jag bjuden på god mat och instruerad i tygklättring.

Som om inte dagen tog slut där åt jag glass hos syster och valp.

Nu är jag hemma, tänderna borstade och jag ska bara njuta av den där braiga känslan som dröjer sig kvar efter en riktigt bra dag.

Till lunch åt jag chiligryta.

God natt!
/T

Calmas Bananas

Lugna bananer på kontoret. Har jobbat i några dagar nu, och är heelt slut på eftermiddagarna. Det går väl över gissar jag, tar ju på krafterna att lära sig nya saker hela dagarna också.

Igår hann jag i alla fall med lite solvila och en tur i motionsspåret efter jobbet.

Snart är det midsommar, och då blir det firande med flickorna från närke. Det ska bli jättemysigt, ser verkligen fram emot det.

(De är inte från Närke egentligen, men tyckte det var ett kul ljug)

 

Gott

/T


Sminkparty

Torsdagen spenderades på bryggan i Floda. Prick hela dagen. Riktigt soft, förutom att ett irriterande neck-block gjorde det lite bökigt att röra på sig.

Natten till Fredagen blev det ett ordentligt åskväder, vaknade av att det mullrade så fönsterrutorna skallrade.
Häftigt, riktigt tropiskt oväder med blixtar över hela himlen.

Eftersom vädret blev som det blev, åkte vi hem och gick på sminkparty hos mamma. (Jag och Jennie gick, KG och Robin gick inte)

Nu är det snart dags att bryta semesterns passitivitet och dra en repa i spåret med syster och kusin. Måttligt taggad (nästan så att nackspärren räknas som ursäkt hehe) , men det är dags. Har tokvilat i två veckor nu, så det får faktiskt räcka.

Tack för mig
/T

And the semester goes on

Har hunnit med en vända till Falun för sprutor, handlat lite samt jobbat en stund. Nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar på denhär fantastiska fantastiska låten...

Buckethead - For Mom

Dela den med mig vetja.
Solen i magen
/T

Såhär kan det stå i vår trappuppgång. (vi ...

bild000 (MMS)

Såhär kan det stå i vår trappuppgång. (vi bor varken på årgata, har hest eller bedriver någon som helst form av medicinsk verksamhet. )/T


2 x Dentist

Få gillar väl att gå till tandläkaren. Jag är hur som helst en av dem som inte gör det.

Tyvärr tyckte jag för en tid sen att det verkade som en bra idé att garnera cupcakes med silverkulor (sånt silverströssel) vilket resulterade i att jag bet ur en bit ur en tand.

Grattis!

Idag var jag så till tandläkaren, inte bara en, utan TVÅ gånger. MrDentist hade visst försovit sig till morgontiden, så jag fick en ny kl 13.

Huvva.. Det är verkligen inte normalt att människor ska hålla på och pilla i andra människors munnar.

Definitivt onormalt att dessutom röjja runt med en massa verktyg. Men, han var duktig och borrade så försiktigt så försiktigt att jag slapp bedövning (hellre att skiten är över snabbt).

Dessutom hade de en plattskärm i taket som visade film på såna här apor:


Pedagogiskt, om än föga distraherande.

Nu är det helt, rakt, vitt och "ovasst". Lagat.

Nej till silverkulor - Ja till fluorskölj!
/T

Lediga lördag

Inledde dagen med sovmorgon. Eftersom vi inte hade någonting hemma att äta till frukost (knäckebröd och vatten...) tvångssovmorgnade vi oss tills wienarn öppnade och frukosterade sedan där.

Nu är kylskåpet fyllt, lägenheten ren och jag är på väg till En och En halv för att sänka ett par kalla med familjen Inge-Lampa.


Men först, dragspel!
/T

Tillbaka i Hedemora

Borta bra men hemma bäst säger de. Jag håller med. Nu är vi tillbaka i det Blå Huset, ska sova i vår egen säng och softa i vår soffa.

Tydligen timade vi vår hemkomst perfekt med Studenternas studenttagning. Grattis till dem!

För ca 6 år sedan tog vi studenten... Känns dels som nyss - dels som tusen år sedan.

Säkert är att det var före digitalkamerornas tid.

Nu ska jag hårdsofta lite innan sängen.
Studenten/T

Hemresedag och ett sista äventyr. Vi är up...

bild046 (MMS)

Hemresedag och ett sista äventyr. Vi är uppe med tuppen och hoppas lite att det ska gå en buss härifrån typ snart. Sen väntar anslutningsbuss till Chania och därifrån till flyget. Wish us luck! /T


Insert random adjektiv. Solnedgång på stra...

bild043 (MMS)

Insert random adjektiv. Solnedgång på stranden, smirre i näven och min karl, förbundskamrat, kärlek och bästa vän vid sidan. Vågskvalp i öronen och sand under tårna. Solen i magen. /T


Platanas kanske det heter där vi bor. Vi ä...

bild042 (MMS)

Platanas kanske det heter där vi bor. Vi är inte säkra. Idag vet jag inte vilken dag det är. Bara att den har varit solig, varm och att vi just åt glass till middag. Nog med info. Semester/T


Strandhäng deluxe! Igår hyrde vi bil hela ...

bild041 (MMS)

Strandhäng deluxe! Igår hyrde vi bil hela dagen och åkte runt bland, mellan och över helt sjukt höga berg. Vi kollade in grottor, drack kaffe, strandrekade och var livrädda på serpentinvägar. En äventyrsdag helt enkelt. Idag blir det strandhäng för hela slanten och Retymnon ikväll. Kaka/T


Rapport från kreta. Spenderat hela dagen i...

bild039 (MMS)

Rapport från kreta. Spenderat hela dagen i Retymnon. Tog en överfull lokalbuss dit, flanerade, fikade och lunchade. Nu sitter vi på balkongen och ska snart gå o äta middag. Gött mos! /T


Kreta, Rethymnon. Sol, balkong, smirnof ic...

bild037 (MMS)

Kreta, Rethymnon. Sol, balkong, smirnof ice, mythos och min älskade älskade Kristofer. Sämre kan man verkligen ha det. Idag har vi hunnit med att kika på havet, ätit en hamburgare och softat. Med tanke på att vi varit vakna sen 03 i morse blir det knappast många fler knop idag. Den roligaste episoden idag var en dam vid bagageutlämningen vars dramaten-väska gnisslade så fasligt. Hon stannade upp, tittade under den (varpå jag noterade att båda hjulen brytits bort) ryckte på axlarna och tycktes konstatera att 'inget verkar vara fel', och gnisslade vidare. Nu ska jag softa lite till! /T


Blodomloppet 2010. Nog hade jag förväntat ...

dsc02911 (MMS)

Blodomloppet 2010. Nog hade jag förväntat mig en kortare tid allt (29.28 samma som förra året) men med tanke på att vi var 4500pers som delade på banan känns det som det kvittar. Heja Haloumi var ett guldlag! Nu ska jag försöka sova ett par timmar, för strax bär det av till arlanda.../T


Lopp sen sem.

Tadaaa! Nu har jag jobbat klart fram till semestern. Från och med nu är jag alltså leeeeeedig!

Fantastiskt. Nu är det bara några timmar kvar tills Blodomloppet.

/T

A day @ the office

Jahapp. Så var denna dagen över. Har jobbat på Elinst hela dagen, förberett mig inför sommaren och passat på att tacka ja till att börja en vecka tidigare. Får ju ändå två hela veckors semester, så det känns helt OK.

Nu är jag lagom mör i hjärnan, blev bjuden på mat på Wienarn av farlin (känns som jag hänger där varje dag) och har fått igång en tvättmaskin.

Ska nog inte göra så mycket mer idag. Vilar mig i form till Blodomloppet imorrn, hehe.

Advanced softing!
/T

Minns ni?

Från 4e april tills idag, 1:a juni.


Och... Grattis till mig. Inte ett enda fusk (utom en läsksmakklunk av en sk apelsinjuice som visade sig vara kolsyrad - kallas inte det fanta?). Faktiskt!

Från och med idag är inget "förbjudet". Det var nära att jag bröt med en glass idag i skolan, men insåg att jag faktiskt inte var så sugen som jag trodde och struntade i det.

Det har gått mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra. MYCKET lättare!

Faktum är att jag egentligen inte saknat någonting.

Även om det kommit ett par tillfällen (exempelvis när man slitit på gården hela dagen, varm och skitig och grillar kvällsmat) då det hade suttit fint med en kall en. Fredagskvällar efter tunga veckor när ett glas rött inte varit fel, eller kortspelarkvällar i Floda när det finns Maryland cookies extra chocolate....

Men det har ändå aldrig känts som nån riktig uppoffring.

En grej som gjort skillnaden tror jag är anledningen till varför jag låtit bli.

Det har inte handlat om att "banta" (även om en marginell minskning i midjemåttet självfallet tas emot med öppna armar).

Istället har det viktigaste varit att jag faktiskt hållit ett löfte till mig själv och genomfört nånting hela vägen.

Jag kanske inte visste det när jag började, men det är det som betyder mest för mig idag. Jag känner mig avvand, som att det är jag som bestämmer vad jag ska äta och inte äta nu. Jag tror till och med att jag skulle kunna ta en (1) kaka...

Idag kommer jag inte bryta "ingetsockerperioden". Inte tillräckligt sugen.

En sak är säker, när jag gör det är det för att jag vill.
Inte för att jag är så sugen att jag inte kan låta bli.

Gött mos
/T

Sihihista skoldagen!

Haha, jag kan knappt tro det! Idag är det sista gången för terminen som jag åker till skolan... Tänk att den här dagen också skulle komma tillslut.

Vädret är strålande. Det är så man blir alldeles somrig inombords.

Hinner med en timme på balkongen också innan det är dags för dusch och skola. Morgonpromenaden är avklarad, likaså den numera traditionsenliga balkongfrukosten.

Åh, världens grej också, min dator är lagad och klar, så den ska jag hämta ut i eftermiddag.

Aah.. solsoft, en liten stund till...
/T

RSS 2.0