Vissa dagar beror det på ren och skär lathet!

Tänk att man ska behöva vara ute före jul för att få tag i ett roligt sommararbete. Visserligen kommer jag nog inte att arbeta alls i sommar, om inte de behöver hjälp på kontoret. Borde verkligen ta tag i matteuslingen också och det vore en god idé att sätta av fem veckor av sommaren till det. Plötsligt är det fem veckor kvar, vilket enligt mig är minimum för semester per år.

Träningen är under all kritik. Jag begriper inte att jag blivit så lat. Jag hoppas verkligen det blir andra bakelser när sommaren kommer med barmark och joggingmöjligheter. Hoppas verkligen.... Uscha!

Det var en så fantastisk söndag igår! Massvis med bus och flera ton kärlek. Som om vi badade i ett skumhjärtehav istället för ett bollhav hela dagen. <3 myyyys
På axlarna -->

Idag var det åter till verkligheten. Föreläsning till lunch, mat med fadern och sedan hemöver för att ta en fik på wienan och skriva rent lite anteckningar innan vi brände iväg till L-hyttan och åt ännu mera mat, kaffe och fika. Synd som sagt att jag är för lat för gymping... En stund försökte jag skylla på den magnifika träningsvärken, men jag vet lika väl som jag själv att det bara är undanflykter.

Alla måste ha olika skills, och när det kommer till undanflykter inför mig själv är jag expert. ;P

flyktundander/T

Hitta hit och hitta dit, jag är väl där jag hamnar?

Så var även denna vecka till ända och tiden traskar på som den tagit sig för vana att göra genom hundratals år.
Just idag traskar den dessutom extra fort i och med det faktum att den haft så bråttom att den känt sig tvingad att hoppa över en timme. Allt naturligtvis i enlighet med lagen om alltings jävlighet eftersom jag fått för vana att av mig själv vakna klockan 07.

Afrodansen igår var helt fantastisk. Skaka rumpa och hylla himlen, spela trumma och lyft simba... :) Jag är mycket tillfreds med upplägget. Hoppas nu bara att det finns inrtessenter och möjligheter nog för att fortsätta med detta färgstarka inslag i träningsschemat. Visserligen skulle jag själv kunna tänka mig att hålla i ett liknande pass, men jag vet inte om jag vill det egentligen eller om det är nyhetens behag som än en gång slagit sina klor i mig.

En nyhet i Hedemora är retrofiket vid polisstationen. Retro? Absolut. Mysigt? Jepp. Men 40 spänn för en rostad macka... det gör jag nog både bättre, billigare och snabbare själv. =/ Hur som helst är det ett trevligt ställe att då och då kunna inmundiga en kopp kaffe i trivsamhetens tecken. Särskilt i sommar om det lbir uteservering på bakgården. Ett alternativ till Wienan´s solservering under heta dagar. (Även om inget, och då menar jag INGET någonsin kommer kunna mäta sig med wienan).

Det har varit en rik helg, umgänget med vännerna piggar alltid upp och det är ett mysterium att man inte tar sig mer tid i allt för att hämta kraft. Förmodligen skulle vi alla tjäna på att vila tillsammans istället för på varsit sofflock.

Igår var dessutom första gången som jag uppriktigt glömt morgonpromenaden. Först  försov jag mig ju, och tanken var hela dagen att jag skulle ta en kvällspromenad istället, men jag glömde bort det!! =O Helt sjuvkt! Nåväl, idag är ordningen återställd. Älskling gjorde mig sällskap och vi tov vägen förbi ICA och köpte lyxfrukost.

Hittills har det varit en slö men lyxig söndag. Jogurt och nybakat bröd med ost och honung till frukost, stekt kalvkött med potatisgratäng och kryddstark bearnaisesås till lunch... (allt naturligtvis en aning förskjutet återigen på grund av rådande tidsomständigheter.)

Efter att ha legat på golvet, studsat på yogabollen, slösurfat, pluggat lite, läst Pralin har vi nu slut på idéer. Det blir inte lättare av att jag är ganska trött och har en träningsvärk i ryggen som inte är av denna värld och som i sin tur gör att mitt rörelsemönster mest liknar en gammal skatas. Just ja, jag har även lagt lite snus hos fikusen i hopp om att ta kol på några av blomflugorna from Hell.

Knop för knop glider ur greppet, men än så länge kommer de för sällan för att ta någon notis om.

                      
Fina tankar om stjärnor och universums oändlighet/T

Stökigt igen. ...

Stökigt igen. jag fattar inte hur folk kan hålla det snyggt i flera dagar hemma. Igår storstädade vi (eller vi torkade visserligen inte golven, men annars) och idag ser det ut som ett bombnedslag igen. Nejdå, det är inte så illa som det ser ut, det mesta är bara disk och stök.

Igår kom även Grodflickan på besök för att få sina syntetdreads isatta. Sååå, trivsamt att sitta och pilla i, så är det nåtn som vill ha syntetdreads är det bara att säga till. =) Sedan blev det en promenad i snöovädret med mams istället för schlagergympa (slött ;P) och på vägen tillbaka mötte vi J och A som var på väg till puben för en öl eller två. Jag blir verkligen så genuint lycklig av de människorna och det kom sig att även jag hängde med ner på de lokala ölhakens ölhak, Kingen. Vi skulle bara sitta där en stund, men blev (kanske inte helt oväntat) kvar hela kvällen och fick vid halv 11 sällskap av Älskling som kom hem från sitt arbete. Ytterst tillfreds med kvällen skuttade vi hemöver. Skuttandet kom sig av att jag inte gick på toaletten innan vi gick.

Istället för att vakna 7 som jag gjort den senaste veckan, vaknade jag 08:50 dvs tio minuter innan fröken groda skulle komma för att fortsätta med resten av dreadsen. Första gången på ca en månad som jag inte gått morgonpromenad... Men jag tar igen det med afrodans om en halvtimme och går en vända senare på eftermiddagen istället.

Se så fint det blev!

Tyvärr räckte inte dreadsen riktigt ssom jag ville, så det blev lite modifikationer. Hade jag fått bestämma hade vi satt i 10 stycket till. ;) Men tar de slut, så tar de slut.

Stiido kommer hit efter dansen så ska vi leka och gå på Pålsmässomarknad. Supermysigt att vara knalle nu när det snöar och blåser... vårkänslor deluxe!

Nu dansar KG med vågande rörelser i hallen samtidigt som han tvingar mig att lyssna på "Neverending story". Hela min värld har idag skakats av att jag fått reda på att det är en karl som sjunger. Här är man uppväxt i tron att det varit en kvinna och så rämnar marken under ens fötter.
 
jag kan skriva firt utab att tutta
<-- borde stå "jag kan skriva fort utan att titta". Ett litet test från älsklings sida. <3

Så, dags för förberedelse till dans.

shake&bake/T

Våffeldagen

Jag vet att det är samma visa varje vår. Vanligtvis brukar det inte störa mig mer än att jag kan muttra lite och gå vidare, men i år verkar det vara någon form av rekord.

Längs med hela min morgonpromenadslinga ligger det hundskit. Mitt i trottoaren, stora högar, vid sidan av trottoaren, på uppfarter i korsningar Ö V E R A L L T! Jag blir galen. Kan man inte sköta djur, ska man inga ha och att plocka upp lorten efter sin hund hör till dagliga rutiner när man bor och promenerar inne i stan. Det är ju hundägarna själva som oftast promenerar längs sträckan, och jag kan inte minnas att jag gillade att trampa i hundskit när jag själv hade hund, mer än nu.

Så, nog med mutter för dagen.

Idag var det våffelfrukost, och detta helt utan att jag ens visste att det var våffeldagen idag. Bonus! Egentligen var det för att jag köpte ett våffeljärn igår och vi därför åt våfflor till lunch. Lägligt nog fanns det smet kvar i morse för att kunna göra frukost.
      
Solen är här. Jag har saknat den... Men vad hände med värmen? -12'C på morgonpromenaden i  morse? nu har temperaturen stigit till -8'C.... bah! Mina blommor behöver planteras om i ny frisk jord, och jag vägrar sulla med det inomhus. Trodde det var nära nu att kunna sitta ute på baksidan och påta i jorden, men nu verkar det dröja...

Idag är det dags för examinerande seminarium i marknadsföring. Det ska faktiskt bli lite roligt. Det ska bli spännande att se vad det handlar om. Eller visst, det handlar om segmentering och fallet Änglamark, men ändå. Hur det kommer att vara upplagt.

Hm... skulle behöva tanka idag också. Får minnas att åka i tid. Ett löfte har ingåtts, får se om det hålls. den här gången.

Nog för idag.

Kaffe & macka/T

Korta inlägg

Igår var Cs födelsedag, så hon och liten bjöd på tacos. Det är verkligen lyxigt att kunna svänga förbi där efter skolan och bli bjuden på lunch. Pratade med studieansvarig också, och det verkar som att det kommer ordna sig till hösten ändå även om jag inte klarar matten. Det vore väldigt bra dock om jag någon gång fick tummen ur (och tid) att ta tag i dendär...

Jag fick en puss igår också från oväntat håll. haha, det är lustigt vad kulturskillnader kan få för effekt.

Gympan gick över förväntan igen. Kul när man börjar känna skillnad. Nu börjar det dock bli dags för en uppryckning igen. Det håller inte att bara träna en eller två gånger i veckan. Idag gick jag runt båda sjöarna. Det tar ca en timme, vilket är bra att veta om man vill gå längre än 40min men kortare än en och en halv timme. Nice med lite olika slingor att välja mellan.

Korta inlägg är bättre än inga inlägg. över och ut.

Kort/T

blabla

Söndag. Skönt. Det finns visserligen massor med saker som jag skulle kunna göra idag, men det känns helt enkelt skönt emd en dag av ingenting. Gick ett varv runt berget i morse och lyssnade på "Den vita liljan". Det är verkligen så otroligt skönt att vara ute och gå nu när det blir mer och mer bart på vägarna. Våren är på väg, och den är välkommen.

Igår flyttade farmor och farfar. Inte långt, bara till andra sidan stan men ändå. Vi var många som hjälpte till, mamma, pappa, farbror, kusiner... Självfallet inmundigade vi även den obligatoriska flyttpizzan. Efter en dusch promenerade jag ner till Hemköp och köpte öl och chips. En flytt är inte en riktig flytt utan flyttpizza och flyttöl.

"KG är förbannat jävla sjuk" : KG citat. Febran är skoningslös.

Nej, idag blir det inte mer skrivet. Jag är sugen på glass.

glass/T

Dagarna går

Så var det torsdag igen. Veckorna far förbi i rasande fart... I vanliga fall skulle jag kanske känna att jag inte hinner med, men faktum är att det är precis tvärtom. Den rusande tiden blir till vind under mina vingar, och jag börjar äntligen hitta tillbaka till min kreativitet. Äntligen...

Avslutade arbetet om segmentering i tisdags efter föreläsningen. Skönt, för det innebar att gårdagen var min och älsklings. Vi var lediga samtidigt hela dagen. Långpromenad på morgonen, och när jag kom tillbaka hade älskling vaknat. Vi strosade på stan i den helt gudomliga vårsolen och han bjöd mig på mat.Efter det såg vi Casino Royale (igen) och flummade omkring en stund innan vi tog tag i tidningsberget på baksidan och körde iväg allting till återvinningsstationen. Sen pantade vi alla flaskor och burkar som vi samlat på oss sedan innan Jul och köte miniMagnum för pengarna. Väl hemma blev vi stoppade av grannen som bjöd på lyxmuffins och kaffe. Hihi.. en mysig dag. Jag är mycket nöjd.

Idag har det varit en helt normal torsdag, med undantaget att jag inte behövt åka till skolan förstås. Morgonpromenad, grötfrukost, rättsfrågor, lunch... Var till gymet en sväng också förstås.. Skönt, då kanske tjockisångesten håller sig i skåpet tills nästa vecka. ;P

Kan hända att Grodflickan kommer på besök imorn. Det vore trevligt, jag vill nämligen dreadda hennes hår. =) (Eller åtminstone sätta i lösdreads)

Nu ska jag äta varma mackor med medvurst och ost, och sen lägger jag mig nog på soffan en stund. =)

God afton/T

En fråga om existens

Det kan ju inte fortsätta såhär. En vecka mellan bloggningarna..? hm.. sanningen att säga är det nog precis så det kommer att se ut. ;P Vem är förvånad? inte jag.

Mycket har hänt sedan sist... onsdagen och torsdagen var väl iofs inte så speciella.. satt mest och segmenterade.. På fredagen hjälpte jag och J till att duka inför minis dop. =) På lördagen var det alltså dags för mini att bli kristen.

Även om jag inte kommer att döpa mina barn tyccker jag att barndop är en fin tillställlning. Vänner och familj samlas för att ge barnet dess namn och välkomna det till världen och in i gemenskapen. Prästen ler och säger vackra saker om omtanke, kärlek, respekt.. och det ansvar vi alla delar för att ge barnet, alla barn en så bra uppväxt och tillvaro vi bara kan.

Visst är det precis det som allting handlar om? Kärlek.. ömsesidig förståelse och acceptans. Någon gång när jag har mer energi och har formulerat tankar bättre i ord ska jag skriva om min uppfattning om religion och existens. Men inte nu.

Lillasyster var hemma på besök. Älskade lillasyster.. jag saknar henne väldigt, men hon har det bra där neröver där hon numera tillbringar sin vardag. Det är bra. Hon fyller dessutom år om två dagar. =) <3  Vi hade middag hos mamma och pappa, käkade lite Indiskt och umgicks. Trivsamt. En fråga om religionsuppfattning kom upp.. men religion och politik är något som, om man alls ska diskutera det med vänner och familj, måste välja tillfällen väl. Det var iget bra tillfälle att gå in djupare på ämnet, så vi släppte det snabbt och gick vidare till film. =)

När vi kom hem såg KG och jag Twilight. Myyys... vackert stillsamt pianoplink i bakgrunden och vampyrer hihi.

Igår var det en riktig söndag. Eller nästan riktig i alla fall. pluggade juridik i fyra timmar, innan jag tvättade och städade lite. Men sen säckade jag ihop på soffan... sköönt. Så himla himla trött.. verkligen.

Nu är det dock ny vecka med nya friska tag. Hade ny bok i örat på morgonpromenaden. Den vita liljan, verkar bra. Föreläsning fyra timmar, sen åkte jag hem till C och Alf. =) Gudars vilken liten heartbreaker. Så himla söt.. fyra månader gammal och redan en sådan charmör. Skrattar, jollrar och brummar med munnen. herregud... C bjöd på lunch och vi satt och pratade strunt en stund. Det är så kul att träffa henne igen. Hon utrstrålar sån energi att man åker stärkt därifrån.

Kom hem för ett par timmar sedan och har redan hunnit äta och gympa. Kändes bättre än någonsin på gympan också. Kort och gott en mycket lyckad måndag.

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund. Hoppas det är nåt kul på TV.. förmodligen inte.. nåväl.

Mental/T

Onsdag på en tisdag

Idag var första gången på vad som känns för alltid som jag hade riktig sovmorgon. Skööönt... Sov ända till 8 och låg och drog mig i 20min innan jag gick ut på morgonpromenad. Det snöade... igen... alltid... Börjar känna mig färdig med vintran och längtar till våren och värmen nu.

Måndagen var en lång dag. Man blir mortskämd när man pluggar, hehe.. Upp halv 6, morgonpromenad, iväg till Falun för sprutorna 07.50... Vidare till föreläsning i Borlänge 10.00, hem från Borlänge 16.00 Åt lite soppa och en brödbit innan jag gick bort till päronen och kopierade en massa papper... Hemma igen 19.00 Läste fallet i en och en halv timme innan jag däckade i soffan vid halv 9. Puh! Det var på sätt poch vis bar att jag inte kunde gympa för sprutorna.. annars hade jag inte hunnit med allt.

Igår var det lite lugnare. Hade sovmorgon till halv 7 (jippie) och fick verkligen kämpa för att komma ur sängen. Efter morgonpromenaden kändes det lite bättre, men när jag kom till skolan var det tyngre. Vi satt i alla fall en liten stund, och försökte komma igång med arbetet innan vi gav upp och jag åkte hem igen.

På eftermiddagen åkte vi tillbaka till borlänge en sväng för att inhandla en uppsättning motionskläder till oss båda. Nu kan det svettas hejvilt. ;)

Det får vara slut på ursäkter nu. Beach 2009 hägrar. Gym eller gymping idag?

Först och främst ska jag väl sätta mig med denna eviga segmentering och försöka styra upp nånting. Vore skönt att få det klart tills måndag så jag slipper åka in en vända bara för att lämna det sen nästa vecka...

Segment/T

Tentamen

Puh, idag har det varit en körig men bra dag! =) Uppe i ottan, morgonpromenad, sen iväg till Borlänge för att skriva tentamen i Marknadsföring 1. På vägen hem svängde jag förbi hos Oma o Opa. Moster hade gjort mat. (lyxigt) och mamma är hundvakt åt en liten pälslös stackare som inte vill leva med andra hundar i samma flock.

(Så om någon läser dethär och känner att man kan tänkas ge en 6årig nakenfis ett bra hem där det är lugnt och skönt och inte bor andra hundar vore det ju strålande om man tog kontakt med mig)

 
LUDDE

Verkligen en supergullig hund. Eller jag vet inte egentligen om jag vill kalla det hund, men det är ett rätt skojjigt djur som verkar ha humor och ett gott hjärta.

Annars då, igår? Vad gjorde jag igår? Morgonpromenad runt munken, skolan, dammsög... Lillen o J kompå besök och käkade middag. Vi kollade även på Så ska det Låta, bakade kladdkaka (som blev på tok för torr och smaklös) lekte med yogabollenoch levde om.

Tvättade bilen idag också. Det behövdes verkligen. VERKLIGEN! Gör det själv-hallar is the shit. Nu sitter jag och käkar macka och dricker en öl. Det tycker jag mig ha förtjänat. (KG äter kolasås)

 
Före-------------------------->Efter

Hejja Ludde/T

Grattis Farmor 75

Idag har det varit kalas igen. Den här gången var det farmors tur att fylla år. Hela 75stycken. HURRA HURRA HURRA HURRA!! ♥ Paketet bestod av en grön snurrfåtölj som dick att fälla bak litegrann med tillhörande fotpall. Klart farmor ska sitta bekvämt i nya lägenheten sen. =) Många skratt och trivsamt fika med inledningsvis galna mängder smörgåstårta och sedan kakor och kaffe på det. Känns plötsligt ännu bättre att ha hoppas över träningen hela veckan haha, får se till att ta mig ut ordentligt imorn istället.

Resten av dagen har flytit på som vanligt. Morgonpromenad, frukost, skolan... Gårdagen likaså, med undantag från skolan förstås. Hängde på min förhoppningsvis nya arbetsplats en stund också. Kul att träffa Marilo och stiido igen.. sötisar.

Hummtidummdumm... instpirationen är på topp. Det beror nog på sockerkomat som just satte in.

Tenta på lördag. Hejja. Ven fan kommer på tanken att lägga en tenta på en lördag??? Galenskaper, det är vad det är. Visserligen fick jag ju en dag itll på mig att lära mig allt, men ändå... på en lördag. bah! Affirmera glada tankar, det går bra.

Tankade igen. Tyckte det var alldeles nyss jag tankade i 46,90liter. (Till saken hör att det går i 47liter i min bils bensintank. Haha, en deciliter bensin kvar alltså, tur att jag inte chansade på att hinna till Hedemora.)

Har hittat mitt drömhus också... en dag.... villvillvill... Men allt har sin tid, och det är väl helt enkelt inte meningen att vi ska flytta dit nu. Nu ska vi ju flytta en trappa ner. Det kommer också att bli kul, men det är svårt att släppa huset ändå. Det skulle vara helt fantastiskt. Vilken dröm... egen badstrand och egen brygga, skogstomt.... allt man kan önska sig!

Här är en länk:

http://objekt.fastighetsbyran.se/pregen/777/OBJ2010_920288777/images.html?firmanr=2010&id=920288777&pregen=1&GID=OBJ2010_920288777

Men som sagt, det skadar inte att drömma lite. =) Kvällen ska jag nog spendera i soffan. Känns som det var längesen jag bara hängde i soffan och slötittade på TV. Dast det kanske är en bra sak?

Intet nytt under solen.

vart är solen?/T

Mini skrattar

Nå, dagen har inte haft något särskilt i sitt sköte. Morgonpromenad som vanligt, mjölk och flingor till frukost, städa lite, skriva ut CV, åka till Borlänge för studier...

Trivsamt dock. Lite frågesport, lite luskande, lite struntprat och mycket valpgos... =)

Hem igen, pan-pizza till lunch, städa lite till, promenera med S och mini. Mini skrattar förresten nu. lillalilla mini <3

Sen jag kom tillbaka har jag mest slappat i soffan. Lagade lite chilli con carne förstås... men ja, annars bara slött och slapp. Naturligtvis innebär det att jag nu är olidligt rastlös, och om inget tas för snart kommer jag förmodligen inleda något galet projekt som tar halva natten. En målning till borde skapas... jovisst...

Planer om flytt en trappa ner är satta. Maj är månaden, hoppas och längtar. =)

Imorn ska jag hälsa på marilo och stiido på jobbet. Och samtidigt passa på att lämna CVt till lämplig person. Håll en tumme för att de behöver och vill ha mig.

Bah och blä, nu ska jag ta mig för något.

Struntspel/T

Andningshål

Det är så det känns.  =)

Vi stimmade iväg i chevyn, skuttade och stojjade, tankade fast vi inte behövde och köpte fem liter spolarvätska bara för att upptäcka att tanken var full. Kakorna var dock inte i onödan, inte heller coca colan.

Köpte maggot på fiskeaffären. Maggotar är förresten vindögda, med småsmå ögon som sitter aningen för tätt ihop och dessutom har de bakben. (Därom må de lärde tvista, men noggranna undersökningar från vederbörandes sida har bekräftat ovanstående information.)

Däremot vill jag aldrig någonsin ha maggot under läppen, svågrar må hävda att det är normalt, men nej.. inte!

Väl framme bar vi in ved och tände världsmästarbrasa i spisen för att jaga kylan ur väggarna, SF borrade hål i isen för att vi skulle kunna hämta vatten och Simba lade sig för att påbörja sin 20timmarssömn i simbassängen ;P . Sen blev det vintergrillade hamburgare och Lillen plus moms kom även de för att stugsemestra.

                 

Om man aldrig har gått på utedass en kall vinternatt med temperaturer neråt -20'C, kan man aldrig nånsin föreställa sig hur fantastiskt det är med frigolitringar...

På lördagsmorgonen vaknade jag tidigt, huttrade ut på dass och petade in en pinne i brasan innan jag gav mig ut på isen för morgonpromenad. Snön gick mig upp till knäna, och jag blev så sprallig av allt glitter och den vackra soluppgången att jag sprang rätt ut mot mitten av sjön. Där var jag tvungen att sakta in bra nog, det är arbetsamt att spralla omkring i knädjup snö före frukost.

När jag knallat omkring en stund, hittade jag ett skoterspår, där var det lite mer packat och inte lika djupt, så jag följde det en stund för att sedan gå ut på vägen och gå de sista 20minuterna där.

                 

När jag kom hem stod frukostgröten på bordet, och vi åt en god frukost alla tillsammans. Därefter var det pimpeldags. KG drattade i stöpet, och blötte skor och strumpor.

                  

Åtskilliga hål och 6 småsmåsmåsmåsmå abborrar senare gav vi upp, och käkade lunch istället. (Det har även nötts en del idiotpatiens tack vare vissa personers fåniga påfund. Den har FORTFARANDE inte gått ut.)


På eftermiddagen åkte jag och KG ut på skoterexpedition. Det var verkligen helt fantastiskt mysigt. Jättefina skoterleder genom skogen och över sjön...

                

Kvällen bjöd på Strutsfilé på Dala-Flodas värdshus. Ett gemensamt födelsedagsfirande för mig, KG och RG från svärföräldrarna. Galet mysigt, med egen salong, öppen spis, god mat och ännu godare sällskap.

Tack! =)

Söndagsförmiddagen spenderades framför TVn. Måste ju kolla på vasaloppet när en Jens från Floda var med och drog kilometer, efter kilometer. Intresseklubben antecknade och arkiverade för senare bearbetning.

Sen nötte vi lite vid pimpelhålen igen, men det var bara jag som lurade upp en ynklig stackars abborre i kylan, så vi gav snabbt upp. Efter maten sov jag middag (istället för att plugga) och sen var det dags att packa ihop för att bege sig hemöver innan alla vasaloppsåkare gjorde detsamma.

Väl hemma läste jag ikapp till måndagens föreläsning och däckade på sängen med filt över mig. trött...

Idag gick morgonpromenaden lätt, boken är så SJUKT spännande, hade verkliga problem med att trycka på paus när jag kom hem. Föreläsningen var åtminstone givande eftersom vi hade "Gävlekillen" idag. Men det är mycket att göra tills nästa måndag. Hoppas vi hinner det på söndag. Tenta i MF1 på lördag.. hejja...

Nej, nu ska jag rappa ihop ett CV och börja skicka ut till potentiella arbetsgivare för någon form av sommararbete. Fast helst av allt skulle jag vilja vara ledig hela sommaren... helst av allt...

Paus/T

RSS 2.0