Job Andersson är hälften svamp.

I hushållets har införts ett prov på rutin, där alla inneboende måste göra minst ett städ om dagen. Ett städ kan vara att städa köket (plocka i/ur diskmaskinen, diska ev disk samt torka ytor och slänga ev tidningar. Eller, göra rent toaletten. Eller tvätta samt hänga upp en maskin tvätt (då ingår även att vika in tvätt som eventuellt redan hänger på tork). Alternativt plocka undan i ett rum och torka ytor vid behov. Förhoppningsvis innebär det att vå får någon ordning på röran. Helt klart värt ett försök. Tiden är satt en vecka, så vi får se hur länge det håller.

Har käkat makaroner och K-sås två gånger idag. Men det gör ingenting, det är gott. Har även hunnit med att studera det jag skulle studera, letat lite info på nätet, stimmat, morgonpromenerat och målat lite. Skönt att släppa lite stress och skapa lite igen.


titta, målet.

Halv 8 blir det en vända i motionsspåret med grannen. Sjukt bra med någon att dela bördan att ta sig ut med. Känns även skönt att ha haft tisdagen som vilodag med gott samvete. Älskling bakade kladdkaka som vi mumsade på till The Mentalist. Mysig kväll. Mycket mysigt...

Nu ska jag dricka vatten och chilla lite framför TVn en stund.

Kladd/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0