Hemma igen... tyvär...

Tala om att vara besviken. Fantastisk vandring i femton mil fick ett snöpligt slut när mina stortånaglar började stå åt alla håll.

Spektaklet började på söndagen med tripp till Orebro, där en av bilarna gav upp och tack vara hjälpsamma örebroare hamnade hos en verkstad. Vidare till Olshammar där ytterligare en vänlig själ lät oss parkera bilen på sin gård för att det skulle se ut som om den var någons och inte övergiiven.

Dag 1 tog vi oss vatten över huvudet och vandrade, glada i hågen hela vägen till Karlshamn. Det vill säga lite drygt fyra mil.

Haltande spenderade vi natten på Karlsborgs camping där vi blev väl emottagna och där det fanns TV-rum med värme. Vimiddagen bestod i en grillad kyckling och potatisgratäng. Mumma! Till saken hör att ajg lyckats dra på mig en urinvägsinfektion deluxe och därför även hinkade tranbärsjuice.

Dag två haltade vi vidare men tog oss bara en mil till Mölltorp där vi campade bland tyskar i husbilar och tonåringar i tält. Stimmande moppepojkar tutade utanför tältet, glatt omedvetna om hur nära det var att de blev soft airgun-beskjutna, gjorde att nattsömnen blev sådär men eftersom vi vilat hela dagen och natten bar fötterna oss ända vidare till västkustens hjärta, Hjo. I love Hjo!!!

Helt fantastisk camping och en lite idyllisk svensk stad med hjärtlig stämning och vackra omgivningar. Åk dit!


Från Hjo började det gå utför, och när jag sedan i slutet på dag 5 tog av ming strumporna fick jag en chock. Ingen borde få se det vi såg och ingens tår borde se ut på det viset. Det var helt enkelt omöjligt att fortsätta.

Jag fick ta bussen de sista två milen till Jönköpings sjukhus i hopp om att de skulle ha någon form av mirakelmetod. Men de ville inte göra någonting pga infektionsrisken.

Matt, irriterad och otroligt besviken var jag tvungen att ringa fadern för skjuts hem. Snöpligt som sagt... Tåjävel!

När jag kom hem såg fötterna ut som två tuggummin med prinskorvar och passionsfrukter istället för tår. Mamma agerade kirurg och stack hål på stortårna och kunde med spruta suga ut 1,5ml gojs ur den ena tån och 0,5ml ur den andra.

Skönt med lite mindre tryck i alla fall.

Idag har jag hängt i floda. Invalidiserad och med badförbud i 30gradig värma. Nice!

Det kommer nog dröja innan jag slutar vara bitter över det påtvingade avbrottet.

Syster och S fortsätter i alla fall. De har vilodag imorgon. Jag önskar dem all lycka, underbara människor!
The Troopers

Nu ska jag knapra lite antibiotika och painkillers.

matt/T

Kommentarer
Postat av: Jennie

Åå nej vad tråkigt att du fick avbryta :(

Men kanske roligare att ha tårna kvar än att kunna säga att man gått runt den stora sjön!! Även om det vore väldigt coolt, men det kommer fler gånger! Kramkram

2009-06-29 @ 22:41:40
URL: http://jennieeinnej.blogg.se/
Postat av: sofia

gaah ja har missat denna bilden på tårna! oh my!

2009-07-12 @ 22:35:08
URL: http://soffilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0