Dagarna går

Så var det torsdag igen. Veckorna far förbi i rasande fart... I vanliga fall skulle jag kanske känna att jag inte hinner med, men faktum är att det är precis tvärtom. Den rusande tiden blir till vind under mina vingar, och jag börjar äntligen hitta tillbaka till min kreativitet. Äntligen...

Avslutade arbetet om segmentering i tisdags efter föreläsningen. Skönt, för det innebar att gårdagen var min och älsklings. Vi var lediga samtidigt hela dagen. Långpromenad på morgonen, och när jag kom tillbaka hade älskling vaknat. Vi strosade på stan i den helt gudomliga vårsolen och han bjöd mig på mat.



Efter det såg vi Casino Royale (igen) och flummade omkring en stund innan vi tog tag i tidningsberget på baksidan och körde iväg allting till återvinningsstationen. Sen pantade vi alla flaskor och burkar som vi samlat på oss sedan innan Jul och köte miniMagnum för pengarna. Väl hemma blev vi stoppade av grannen som bjöd på lyxmuffins och kaffe. Hihi.. en mysig dag. Jag är mycket nöjd.

Idag har det varit en helt normal torsdag, med undantaget att jag inte behövt åka till skolan förstås. Morgonpromenad, grötfrukost, rättsfrågor, lunch... Var till gymet en sväng också förstås.. Skönt, då kanske tjockisångesten håller sig i skåpet tills nästa vecka. ;P

Kan hända att Grodflickan kommer på besök imorn. Det vore trevligt, jag vill nämligen dreadda hennes hår. =) (Eller åtminstone sätta i lösdreads)

Nu ska jag äta varma mackor med medvurst och ost, och sen lägger jag mig nog på soffan en stund. =)

God afton/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0