Ett försök då.

Så, då var det alltså tänkt att jag ska göra mitt bästa för att hålla liv i en nu så kallad blogg.

Jag inleder då med semestern som varit.

En trivsam vecka, som spenderats i det germanska riket i samspel med släkt och familj.

Lördag: Kristofers födelsedag. Flygresan gick mycket bra, likaså tåganslutningar och slutlig skjuts. Smidigt och lätt.

Söndag: Tripp runt till alla tanter, pappa krockade bilen, och promenad i Saltzburg.

Måndag: Marinas födelsedag. Brotta på slalomskidor och plåga sig ner för bergen. (Nåväl, för resterande personer som inte är lika stora fegisar som jag själv var det kanske inte alls lika plågsamt med tanke på att det var strålande sol, ett par minusgrader och helt fantastisk omgivning, verkligen.)

Tisdag: Slapp förmiddag och sedan ännu en åktur till Österrike och Europapark, dvs en byggnad som förmodligen står sig stark i VM i shopping. Eller kanske inte, men mycket finns det och billigt är det. =)

Onsdag: Mammas födelsedag. Lyxfrukost på tennisresturang. Hem, proppmätta, vila middag en stund sedan träff med alla mammas kusiner i en ”bierstube” där man fick ta med egen mat, köpa kött till och öl. TremänningDaniel full som en alika till följd av att ha blivit ilurad fyra stop öl av sin käre storebror. (fyra stop öl är alltså lika med strax över 4 liter öl)

Torsdag: Opas födelsedag. Dagen då vi var på Globus. Globus kan inte förklaras, Globus måste upplevas. Sedan var det dags för smörgåstårta och fika hemma hos tante Traudi för att fira Opa.

Fredag: Julians födelsedag. Dagen spenderades på Termalbad, varmvattenbad utomhus. Supermysigt!!! Rena, trötta och glada i våra hågar stannade vi till på en resturang innan vi åkte vidare och spenderade kvällen på en privat kegelbana. Keglade och drack öl hela kvällen, och eftersom Julian tyvärr inte kunde följa med, ringde vi naturligtvis upp och sjöng ”ja må han leva” för fulla halsar.

Lördag: Daniels födelsedag. Mycket slappande blev det. Åkte till Freilassing en sväng med mamma för lite slentrianshopping, men annars hängde vi mest i lägenheten och packade och städade. Nice.

Söndag: Hemfärd.

Skönt att komma hem.

Måndag: Back to school. Tråkigaste föreläsaren som någonsin skådats. Högskolan Dalarna, utbildningens slasktratt.

Nu ska vi åka och handla lite mat.

Handla/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0