Pappa Pelikan ...

Pappa Pelikan var ute på äventyr häromnatten, men efter att ha tvångsupplockats av vederbörande är han hemma igen. Intressant att veta vartifrån jag ärvt min dumhetsgen. "Det är inte så långt från Borlänge, jag är redan i Gustafs". Men strålande, då är det ju bara 4mil kvar!! Säkert hemma igen vid 09 om du orkar gå hela vägen. haha.. ja kära hjärtanes.

Helgen har annars varit över förväntan. Dagar av promenader i vårsolen i gamla vänners sällskap. Det är som en nostalgitripp deluxe tillbaka till högstadiet när vi tre är tillsammans. Det är som ni säger, det är som det alltid har varit.

J och A's hus blir bara finare och finare för varje sekund de bor in sig. Det finns inte ett andetag kvar av de som bodde där innan. Ljust och luftigt, stilfullt med god stämning. Tänk i sommar när trädgården får genomgå samma transformation.

I torsdags var ju jag och älskling och såg "The watchmen". Kommentar: förbannat påkostat skräp. Totalt värdelöst, det verkade som om de försökte göra en film som var svår som "SinCity", med coola karaktärer som i "FantasticFour" och lite aliens med... Vilket resulterade i en slags grå havregrynsblandning där inget blev särskilt bra.
I lördags drog vi till Floda en sväng efter att ha ätit lunch på Greken. Det kändes visserligen lite snopet att åka hem igen på kvällen, men det var ändå roligare att se på Robinson där än hemma. 

Pokulera betyder supa. <--kul

Städning och kupolen med mor på söndagen. Ett par promenader, besök hos päronen och riktigt dålig köttfärs senare däckade jag vid 10.

Idag har vi hunnit med att gå morgonpromenad till granngården för att köpa blomjord, pluggat lite och käkat panpizza. Allt helt enligt tallriksmodellen.

Ikväll är det dags för kontrollerat våldsutövande... *nervös* Det hade varit bra med ett vitt bälte att bära vid liknande tillfällen, med tanke på att man får stryk efter sin grad också.. GAH! Men det ska bli kul, riktigt kul. och nervöst...


lillalilla Themis <3
Småsmå pärlor av fisk/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0